Πρόδρομο στάδιο Πάρκινσον: Η διατροφή που επιταχύνει τα συμπτώματα
Η προδρομική φάση της νόσου του Πάρκινσον είναι το αρχικό στάδιο, στο οποίο αρχίζει η νευροεκφύλιση, αλλά δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη τα πιο χαρακτηριστικά συμπτώματα της ασθένειας, όπως τρόμος, προβλήματα ισορροπίας και επιβράδυνση των κινήσεων. 2 SHARES Αυτά τα πρώιμα συμπτώματα μπορεί να εμφανιστούν χρόνια ή ακόμη και δεκαετίες πριν από την εμφάνιση των τυπικών συμπτωμάτων. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα άτομα που καταναλώνουν περισσότερα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα, όπως δημητριακά πρωινού, μπισκότα και χοτ ντογκ, είναι πιο επιρρεπή σε πρώιμα συμπτώματα της νόσου του Πάρκινσον σε σύγκριση με εκείνα που καταναλώνουν πολύ λίγα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα. "Η υγιεινή διατροφή είναι ζωτικής σημασίας, καθώς έχει συσχετιστεί με χαμηλότερο κίνδυνο νευροεκφυλιστικών ασθενειών και οι διατροφικές επιλογές που κάνουμε σήμερα μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την υγεία του εγκεφάλου μας στο μέλλον", δήλωσε ο συγγραφέας της μελέτης Xiang Gao, από...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(78)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(146)
- Υγεία(441)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.