Πώς να καθαρίσετε τους λεκέδες του καφέ από τα φλυτζάνια σας
Οι λεκέδες του καφέ είναι από τους πιο συχνούς στα φλυτζάνια και όσο κι αν τα πλένετε, με τον καιρό αφήνουν κιτρινωπές ή καφέ γραμμές στο εσωτερικό. Δεν χρειάζεται όμως να τα πετάξετε∙ υπάρχουν λύσεις που τα επαναφέρουν στην αρχική τους καθαρότητα χωρίς κόπο και χωρίς σκληρά χημικά. Μαγειρική Σόδα: η πιο απλή μέθοδος Βρέξτε το φλυτζάνι, πασπαλίστε λίγη μαγειρική σόδα στον λεκέ και τρίψτε με ένα μαλακό σφουγγάρι. Σε λίγα δευτερόλεπτα θα δείτε τον λεκέ να φεύγει. Ξίδι και Αλάτι για πιο δύσκολους λεκέδες Γεμίστε το φλυτζάνι με λευκό ξίδι και προσθέστε μια κουταλιά αλάτι. Αφήστε το μείγμα να δράσει για 10 λεπτά και στη συνέχεια τρίψτε ελαφρά. Ο λεκές θα απομακρυνθεί και το φλυτζάνι θα δείχνει πιο καθαρό. Λεμόνι και Σόδα για Λάμψη Στύψτε λίγο λεμόνι μέσα στο φλυτζάνι και προσθέστε μαγειρική σόδα. Ο αφρός που δημιουργείται καθαρίζει και δίνει λάμψη στην πορσελάνη ή το κεραμικό. Οξυζενέ για τους πιο επίμονους λεκέδες Αν τα παραπάνω δεν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
  - environment(45)
 - space(0)
 - Περιβάλλον(0)
 - Τεχνολογία(106)
 - Υγεία(338)
 





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.