πριν από  10 ώρες 37 λεπτά

Onmed.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η έντονη και επίμονη μυρωδιά του σκόρδου οφείλεται σε ένα από τα συστατικά του, το αλλυλμεθυλσουλφίδιο (AMS), το οποίο δεν μπορεί να διασπαστεί από τον οργανισμό κατά τη διαδικασία της πέψης, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται από τον οργανισμό μέσω της αναπνοής και του ιδρώτα. Γι' αυτό και όταν τρώμε σκόρδο, οι ...συνέπειες είναι κάτι παραπάνω από αντιληπτές στους γύρω μας. Αμερικανοί ερευνητές πιστεύουν ότι ανακάλυψαν τα τρόφιμα που καταπολεμούν πιο αποτελεσματικά απ' όλα την αντιαισθητική μυρωδιά του σκόρδου, αλλά και γιατί δεν μπορούμε να την απομακρύνουμε εύκολα από το σώμα μας. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα μήλα, ο χυμός λεμονιού και η μέντα είναι τα πιο αποτελεσματικά, ενώ το πράσινο τσάι, ο μαϊντανός και το σπανάκι επίσης μπορεί να βοηθήσουν. Τα ευρήματά τους βασίζονται σε ομάδα εθελοντών, οι οποίοι έτρωγαν ωμό σκόρδο και στη συνέχεια οι ερευνητές μετρούσαν στην αναπνοή τους τέσσερα συστατικά που σχετίζονται με την...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation