Ερευνητές στο Κολέγιο Γεωργίας, Υγείας και Φυσικών Πόρων (CAHNR) του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ ολοκλήρωσαν ανασκόπηση μελετών που αναδεικνύει τα οφέλη του kimchi, του παραδοσιακού κορεάτικου πιάτου που κερδίζει ολοένα και περισσότερη δημοτικότητα παγκοσμίως. Το kimchi παρασκευάζεται από ζυμωμένο λάχανο και ραπανάκι και καρυκεύματα όπως αλάτι, καυτερή πιπεριά...

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(34)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(116)
- Υγεία(314)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.