πριν από  11 ημέρες 23 ώρες

Onmed.gr

Ερευνητές στο Κολέγιο Γεωργίας, Υγείας και Φυσικών Πόρων (CAHNR) του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ ολοκλήρωσαν ανασκόπηση μελετών που αναδεικνύει τα οφέλη του kimchi, του παραδοσιακού κορεάτικου πιάτου που κερδίζει ολοένα και περισσότερη δημοτικότητα παγκοσμίως. Το kimchi παρασκευάζεται από ζυμωμένο λάχανο και ραπανάκι και καρυκεύματα όπως αλάτι, καυτερή πιπεριά...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation