Σε comfort foods στρέφονται συχνά άνθρωποι με χρόνιο πόνο
Περίπου 2 στους 3 ανθρώπους με χρόνιο πόνο καταφεύγουν τακτικά στη σοκολάτα, τα παγωτά, τα αλμυρά σνακ ή άλλες τροφές που ανακουφίζουν, για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, αναφέρει νέα έρευνα. Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες αύξησης βάρους, που με τη σειρά της μπορεί να επιδεινώσει τον πόνο και να αυξήσει τον κίνδυνο γα μελλοντικά προβλήματα υγείας. Ο Toby Newton-John, δήλωσε ότι 2 στους 3 συμμετέχοντες στην έρευνα δήλωσαν ότι καταφεύγουν συχνά σε τροφές που προσφέρουν παρηγοριά όταν έχουν έξαρση του πόνου. Οι ερευνητές ρώτησαν 141 ενήλικες με χρόνιο πόνο για τη διατροφή και την επιλογή τροφίμων που έκαναν. Tα αποτελέσματα έδειξαν ότι λιγότεροι από 1 στους 5 ασθενείς δεν κατέφευγαν ποτέ σε comfort food για να αντιμετωπίσουν τον χρόνιο πόνο. Περισσότερο από το 70% χρησιμοποιούσε τέτοιες τροφές ως μέσο αντιμετώπισης του πόνου τουλάχιστον μια φορά τον μήνα και το 64% τουλάχιστον μια φορά το 15ημερο Οι κύριες αιτίες ήτανΓια να έχουν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(55)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(104)
- Υγεία(290)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.