Σε τι κάνουν καλό τα σπαράγγια - Ποιοι πρέπει να τα αποφεύγουν
Τα σπαράγγια είναι ένα ανοιξιάτικο λαχανικό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, που επαινείται ευρέως για τα οφέλη του στην υγεία και για την μαγειρική του ευελιξία. Bigstock Αν και γενικά θεωρούνται ασφαλή και ωφέλιμα, τα σπαράγγια μπορεί να μην είναι ιδανικά για όλους, ιδιαίτερα για εκείνους με συγκεκριμένες παθήσεις, όπως η ουρική αρθρίτιδα ή ορισμένες νεφρικές διαταραχές. Αυτό το άρθρο εξηγεί τι είναι τα σπαράγγια, το διατροφικό τους προφίλ, τα επιστημονικώς τεκμηριωμένα οφέλη τους για την υγεία, τις πιθανές παρενέργειες και ποιοι πρέπει να τα αποφεύγουν.Τι είναι τα σπαράγγια και γιατί θεωρούνται υγιεινά; Τα σπαράγγια (Asparagus officinalis) είναι ένα λαχανικό γνωστό για τα βρώσιμα πράσινα ή λευκά κοτσάνια του. Είναι χαμηλά σε θερμίδες αλλά υψηλά σε θρεπτικά συστατικά, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά σε πολλές υγιεινές δίαιτες. Ιδιότητες των σπαραγγιών που σχετίζονται με την υγεία:Περιέχουν φυτικές ίνες για την υποστήριξη του πεπτικού...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(49)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(155)
- Υγεία(413)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.