πριν από  16 ώρες 47 λεπτά

Pronews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μαρία Βασιλείου | email: [email protected] Για πολλά χρόνια η κατανάλωση κρέατος βρίσκεται στο επίκεντρο ερευνών, με πολλές να δείχνουν ότι αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου ή καρδιαγγειακών νοσημάτων. Ωστόσο μια νέα μεγάλη αμερικανική έρευνα έρχεται να ανατρέψει αυτή την εικόνα: Η πρόσληψη ζωικής πρωτείνης - είτε προέρχεται από κρέας, είτε από γαλακτοκομικά - δεν συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο πρόωρου θανάτου από οποιαδήποτε αιτία, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου ή των καρδιαγγειακών παθήσεων. Τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Applied Physiology, Nutrition, and Metabolism. Η έρευνα βασίστηκε στο Third National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES III), που συγκέντρωσε στοιχεία από περισσότερους από 15.000 Αμερικανούς ενήλικες την περίοδο 1988-1994. Οι συμμετέχοντες, ηλικίας 19 ετών και άνω, παρακολουθήθηκαν για 12 χρόνια ώστε να καταγραφούν οι αιτίες θανάτου. Όπως αναφέρει το Health Line, οι επιστήμονες αναγνώρισαν...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation