πριν από  3 ημέρες 6 ώρες

Iatropedia.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Οφέλη, θρεπτική αξία, πώς παρασκευάζεται και γιατί μπορεί να αποτελεί καλή πηγή ασβεστίου και προβιοτικών στη διατροφή. Το κεφίρ είναι ένα ρόφημα με ιδιαίτερη γεύση και υφή, αλλά πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Ως προϊόν ζύμωσης, η γεύση του καθορίζεται ουσιαστικά από τη διάρκεια της ζύμωσης. Αποτελεί δε καλή πηγή ασβεστίου και είναι πλούσιο σε προβιοτικά βακτήρια που υποστηρίζουν το έντερο.Τα 10 σημαντικότερα οφέλη του κεφίρ για την υγεία1. Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του κεφίρ, είναι καλές πηγές βιοδιαθέσιμων πρωτεϊνών, λιπών και υδατανθράκων. Επίσης, παρέχουν πολύτιμες βιταμίνες Α, D και Κ, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και μέταλλα, όπως το ασβέστιο.2. Είναι πηγή ευεργετικών βακτηρίων και βιοδραστικών ουσιών Το κεφίρ περιέχει μια ευρεία και ποικίλη σύνθεση ευεργετικών βακτηρίων και μυκήτων, σε μεγαλύτερο βαθμό από το γιαούρτι. Αυτά τα μικρόβια είναι υπεύθυνα για την παραγωγή...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation