Τα 10 σημαντικότερα οφέλη του κεφίρ για τον οργανισμό
Οφέλη, θρεπτική αξία, πώς παρασκευάζεται και γιατί μπορεί να αποτελεί καλή πηγή ασβεστίου και προβιοτικών στη διατροφή. Ως προϊόν ζύμωσης, η γεύση του κεφίρ καθορίζεται ουσιαστικά από τη διάρκεια της ζύμωσης. Αποτελεί δε καλή πηγή ασβεστίου και είναι πλούσιο σε προβιοτικά βακτήρια που υποστηρίζουν το έντερο.Τα 10 σημαντικότερα οφέλη του κεφίρ για την υγεία1. Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του κεφίρ, είναι καλές πηγές βιοδιαθέσιμων πρωτεϊνών, λιπών και υδατανθράκων. Επίσης, παρέχουν πολύτιμες βιταμίνες Α, D και Κ, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και μέταλλα, όπως το ασβέστιο.2. Είναι πηγή ευεργετικών βακτηρίων και βιοδραστικών ουσιών Το κεφίρ περιέχει μια ευρεία και ποικίλη σύνθεση ευεργετικών βακτηρίων και μυκήτων, σε μεγαλύτερο βαθμό από το γιαούρτι. Αυτά τα μικρόβια είναι υπεύθυνα για την παραγωγή βιοδραστικών ενώσεων που έχουν πολλά οφέλη για την υγεία μας, από τη βελτίωση της πέψης...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(58)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(134)
- Υγεία(361)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.