πριν από  22 ώρες 50 λεπτά

Iatropedia.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τα ευρήματα νέας ανάλυσης για τις επιδράσεις τους στον οργανισμό μας. Ο ρόλος του μεταβολισμού. Μπορεί ένα αναψυκτικό, φρουτοχυμός ή άλλο ρόφημα με ζάχαρη να είναι πιο επιβαρυντικό για την υγεία απ' ό,τι ένα γλυκό; Ναι, απαντούν επιστήμονες από τις ΗΠΑ και τη Γερμανία, οι οποίοι ανέλυσαν συνδυαστικά τα ευρήματα δεκάδων προγενέστερων μελετών. Το κλειδί βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζεται ο οργανισμός μας τη ζάχαρη όταν βρίσκεται σε υγρή ή σε στερεή μορφή, λένε. Και τονίζουν ότι επειδή η υγρή μορφή της απορροφάται πολύ πιο γρήγορα, αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο αναπτύξεως τύπου 2 διαβήτη. "Η μελέτη μας είναι η πρώτη που καταδεικνύει σαφή συσχέτιση δόσης-απόκρισης ανάμεσα στην κατανάλωση διαφορετικών πηγών ζάχαρης και του κινδύνου αναπτύξεως τύπου 2 διαβήτη", δήλωσε η επικεφαλής ερευνήτρια Dr. Karen Della Corte, επίκουρη καθηγήτρια Διατροφικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Brigham Young της Γιούτα. "Δίνει επίσης έμφαση στο γιατί...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation