πριν από  10 ώρες 4 λεπτά

Typosthes.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πώς μπορούν να μας βοηθήσουν τα πλούσια σε κάλιο τρόφιμα - Πόσο μειώνουν τον κίνδυνο Η κατανάλωση τροφίμων που είναι πλούσια σε κάλιο, όπως το μπρόκολο, οι μπανάνες, το σπανάκι και ο σολομός, μπορεί να μειώνει κατά το ένα τέταρτο τον κίνδυνο σοβαρής καρδιοπάθειας, καρδιακής αρρυθμίας και θανάτου από αυτές, σύμφωνα με μία νέα μελέτη. Στη μελέτη, οι επιστήμονες εξέτασαν αν η μείωση του νατρίου (αλάτι) από το αίμα μπορεί να διαφυλάξει την καρδιαγγειακή υγεία. Όπως έδειξε, όσο υψηλότερα ήταν τα επίπεδα του καλίου το οποίο το απομακρύνει, τόσο χαμηλότερος ήταν ο κίνδυνος:Καρδιαγγειακών επεισοδίωνΝοσηλείας στο νοσοκομείοΘανάτου από κάθε αιτία "Το ανθρώπινο σώμα έχει εξελιχθεί να ακολουθεί μία διατροφή πλούσια σε κάλιο και φτωχή σε νάτριο. Αυτό τουλάχιστον ίσχυε όταν γεννιόμασταν και μεγαλώναμε σε μία εποχή που δεν υπήρχαν τυποποιημένα, επεξεργασμένα τρόφιμα", δήλωσε ο επιβλέπων ερευνητής Dr. Henning Bundgaard, καθηγητής Καρδιολογίας στο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation