πριν από  19 ώρες 53 λεπτά

Pronews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom | email: [email protected] Όλοι μας γνωρίζουμε πως τα ωφέλιμα συστατικά πολλών φρούτων και λαχανικών βρίσκονται στη φλούδα τους. Η συγκέντρωση αντιοξειδωτικών, φυτικών ινών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων είναι μεγαλύτερη στη φλούδα σε σχέση με τη σάρκα του φρούτου ή του λαχανικού. Είναι χαρακτηριστικό ότι η φλούδα παρέχει το 33% των φυτικών ινών και 328 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά. Κατά συνέπεια, το ξεφλούδισμα αφαιρεί τις παραπάνω θρεπτικές ουσίες που συμβάλλουν στην βελτίωση της υγείας. Δείτε τα 14 φρούτα και λαχανικά που πρέπει να καταναλώνονται με την φλούδα: Ροδάκινα: Τα ροδάκινα περιέχουν χλωρογενικό οξύ, ένα από τα σημαντικότερα αντιοξειδωτικά στοιχεία που υπάρχουν στη φύση, καθώς προλαμβάνει την αύξηση του βάρους, την αντίσταση στην ινσουλίνη και τη συσσώρευση λίπους στο συκώτι. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας, η κατανάλωση μόνο της σάρκας του ροδάκινου μειώνει την λήψη αντιοξειδωτικών κατά 13-48%.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation