Τα πασίγνωστα τρόφιμα που "επιταχύνουν" τη νόσο Πάρκινσον
Ως "επιταχυντές" της νόσου Πάρκινσον δρουν αυτά τα τρόφιμα στα οποία έχουν ήδη αποδοθεί πλήθος επικίνδυνων δράσεων Η πρώιμη νόσος Πάρκινσον έχει καταστεί τελευταία ένα αξιοσημείωτο αντικείμενο έρευνας, με τους επιστήμονες να εξετάζουν την πρόωρη έναρξη της νευροεκφυλιστικής νόσου και τα συμπτώματά της. Όπως υποστηρίζουν οι ερευνητές, οι πρώιμες και μη γνώριμες ενδείξεις αρχίζουν χρόνια ή και δεκαετίες πριν από τα τυπικά συμπτώματα (ο τρόμος, τα προβλήματα ισορροπίας, διαταραχές στην κινητικότητα). Η πρόληψη της πάθησης εξαρτάται από την υγιεινή διατροφή, η οποία είναι καταλύτης της μακροπρόθεσμης υγείας του εγκεφάλου και αποκλείει το ενδεχόμενο νευροεκφυλισμού, σύμφωνα με την άποψη του υπεύθυνου της μελέτης Δρ. Xiang Gao από το Ινστιτούτο Διατροφής του Πανεπιστημίου Fudan στη Σαγκάη της Κίνας. Βασισμένος στην έρευνα του, ο καθηγητής κατονομάζει τις τροφές που επιφυλάσσουν αυτόν τον κίνδυνο. Τα τρόφιμα που αποδυναμώνουν τον εγκέφαλο Η...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(30)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(127)
- Υγεία(284)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.