Η ελκυστικότητα των υπερ-επεξεργασμένων τροφών οφείλεται τόσο στη γεύση τους όσο και στην οικονομική τους τιμή, ένας συνδυασμός επικίνδυνος που σύμφωνα με πολυάριθμες μελέτες απειλεί και την υγεία μας. Σύμφωνα με τριανταετή διαχρονική αμερικανική μελέτη, που δημοσιεύεται στο The BMJ, η αυξημένη κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφών σχετίζεται με ελαφρά υψηλότερο...
Έρευνα "φωτίζει" τις συνέπειες της συχνής κατανάλωσης υπερ-επεξεργασμένων τροφών σε υγιείς ενήλικες χωρίς ιστορικό καρκίνου, διαβήτη και καρδιάς και συνδέει τη λήψη τους με αυξημένο κίνδυνο πρόωρου θανάτου YGEIAMOU.GR TEAM15/05/2024 07:55:15 Photo Shutterstock Η ελκυστικότητα των υπερ-επεξεργασμένων τροφών οφείλεται τόσο στη γεύση τους όσο και στην οικονομική τους...
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(41)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(113)
- Υγεία(342)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.