πριν από  5 Μήνες 18 ημέρες

Larissanet.gr

Η ελκυστικότητα των υπερ-επεξεργασμένων τροφών οφείλεται τόσο στη γεύση τους όσο και στην οικονομική τους τιμή, ένας συνδυασμός επικίνδυνος που σύμφωνα με πολυάριθμες μελέτες απειλεί και την υγεία μας. Σύμφωνα με τριανταετή διαχρονική αμερικανική μελέτη, που δημοσιεύεται στο The BMJ, η αυξημένη κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφών σχετίζεται με ελαφρά υψηλότερο...

πριν από  5 Μήνες 19 ημέρες

Ygeiamou.gr

Έρευνα "φωτίζει" τις συνέπειες της συχνής κατανάλωσης υπερ-επεξεργασμένων τροφών σε υγιείς ενήλικες χωρίς ιστορικό καρκίνου, διαβήτη και καρδιάς και συνδέει τη λήψη τους με αυξημένο κίνδυνο πρόωρου θανάτου YGEIAMOU.GR TEAM15/05/2024 07:55:15 Photo Shutterstock Η ελκυστικότητα των υπερ-επεξεργασμένων τροφών οφείλεται τόσο στη γεύση τους όσο και στην οικονομική τους...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation