πριν από  1 Χρόνο 6 Μήνες

Makeleio.gr

Οι μεσήλικες άνθρωποι -40άρηδες και 50άρηδες- που τρώνε συχνά φαγητά και κυρίως ψάρια με πολλά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, όπως σολομό, σαρδέλες, μπακαλιάρο, ρέγγα, τόνο κ.α., μπορούν να βελτιώσουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και του νου τους, δείχνει μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Προηγούμενες μελέτες είχαν βρει κάτι ανάλογο σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας...

πριν από  1 Χρόνο 6 Μήνες

Το να προσέχουμε την διατροφή μας και να φροντίζουμε να λαμβάνουμε όλα τα θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην καλή υγεία του οργανισμού είναι κάτι που λένε όλοι οι ειδικοί. Για να έχουμε μια ισορροπημένη διατροφή πρέπει να καταναλώνουμε όλες τις τροφές, και κυρίως ψάρια που έχουν μεγάλη ποσότητα λιπαρών οξέων. Μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα δείχνει ότι τα...

πριν από  1 Χρόνο 6 Μήνες

Makeleio.gr

Οι μεσήλικες άνθρωποι -40άρηδες και 50άρηδες- που τρώνε συχνά φαγητά και κυρίως ψάρια με πολλά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, όπως σολομό, σαρδέλες, μπακαλιάρο, ρέγγα, τόνο κ.α., μπορούν να βελτιώσουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και του νου τους, δείχνει μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Προηγούμενες μελέτες είχαν βρει κάτι ανάλογο σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας...

πριν από  1 Χρόνο 6 Μήνες

Ygeiamou.gr

Προηγούμενες μελέτες είχαν βρει κάτι ανάλογο σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά η νέα έρευνα εστίασε σε νεότερους Οι μεσήλικες άνθρωποι -40άρηδες και 50άρηδες- που τρώνε συχνά φαγητά και κυρίως ψάρια με πολλά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, όπως σολομό, σαρδέλες, μπακαλιάρο, ρέγγα, τόνο κ.α., μπορούν να βελτιώσουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και του νου τους, δείχνει μια...

πριν από  1 Χρόνο 6 Μήνες

Eklogika.gr

Οι μεσήλικες άνθρωποι -40άρηδες και 50άρηδες- που τρώνε συχνά φαγητά και κυρίως ψάρια με πολλά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, όπως σολομό,... Περισσότερα...

πριν από  1 Χρόνο 6 Μήνες

Pronews.gr

Email Newsroom | email: [email protected] 06.10.2022 | 10:30 Facebook Twitter WhatsApp Telegram E-mail Σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, οι μεσήλικες άνθρωποι που τρώνε συχνά φαγητά και κυρίως ψάρια με πολλά ω3 λιπαρά οξέα, όπως σολομό, σαρδέλες, μπακαλιάρο, ρέγγα, τόνο κ.α., μπορούν να βελτιώσουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και του νου τους.

πριν από  1 Χρόνο 6 Μήνες

Onmed.gr

Οι μεσήλικες άνθρωποι -40άρηδες και 50άρηδες- που τρώνε συχνά φαγητά και κυρίως ψάρια με πολλά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, όπως σολομό, σαρδέλες, μπακαλιάρο, ρέγγα, τόνο κ.α., μπορούν να βελτιώσουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και του νου τους, δείχνει μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Προηγούμενες μελέτες είχαν βρει κάτι ανάλογο σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας...

πριν από  1 Χρόνο 6 Μήνες

Iatropedia.gr

Τι έδειξε μελέτη σε εθελοντές ηλικίας άνω των 40 ετών. Ποιο συστατικό της διατροφής σχετίσθηκε με βελτιωμένες νοητικές δεξιότητες και μικρότερο κίνδυνο άνοιας. Αν θέλετε να έχετε γερό μυαλό και μνήμη μεγαλώνοντας, βάλτε εγκαίρως τα ψάρια στη ζωή σας, συνιστούν επιστήμονες από τις ΗΠΑ. Σε μελέτη που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν πως οι 40άρηδες και οι 50άρηδες που...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Υγεία
Palo presentation