πριν από  2 ημέρες 3 ώρες

Iatronet.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μια ερευνητική ομάδα του Γερμανικού Ινστιτούτου Paul Ehrlich εξέτασε σε μια πρόσφατη μελέτη τις ανοσορυθμιστικές ιδιότητες των β-γλυκανών. Πρόκειται για φυσικές ζαχαρούχες ενώσεις που προέρχονται από βακτήρια, μύκητες και δημητριακά. Τα αποτελέσματα υποδηλώνουν ότι οι β-γλυκάνες μπορούν να επηρεάσουν στοχευμένα το ανοσοποιητικό σύστημα και να ρυθμίσουν τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις. Ιδιαίτερα ελπιδοφόρο είναι η ικανότητά τους να καταστέλλουν τις αλλεργικές αντιδράσεις και να προσφέρουν νέες προσεγγίσεις για τη θεραπεία των αλλεργιών. Η επιστημονική δημοσίευση έχει εμφανιστεί στο "International Journal of Molecular Sciences". Τα β-γλυκάνες είναι φυσικές ζαχαρούχες ενώσεις που προέρχονται από βακτήρια, μύκητες και δημητριακά. Δρουν σε ειδικούς υποδοχείς του ανοσοποιητικού συστήματος και μπορούν έτσι να προκαλέσουν διάφορες αντιδράσεις. Μεταξύ άλλων, ενισχύουν τη δραστηριότητα των ανοσοκυττάρων που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation