Τι κερδίζουμε τρώγοντας φασολάδα
Τα φασόλια είναι η "ταπεινή" υπερτροφή που θωρακίζει την υγεία: Όλα τα οφέλη ενός πιάτου νόστιμης φασολάδας. Τα φασόλια δεν είναι μόνο χορταστικά, αλλά και ιδιαίτερα ωφέλιμα για την υγεία. Όσοι τα καταναλώνουν συστηματικά, μάλιστα, εμφανίζουν λιγότερο φούσκωμα και αέρια σε σύγκριση με όσους τα αποφεύγουν.Πλούσια σε φυτικές ίνες Οι φυτικές ίνες των φασολιών βοηθούν τον οργανισμό να αισθάνεται κορεσμό και μειώνουν την ανάγκη για υπερφαγία. Αν και οι διατροφικές οδηγίες συνιστούν 25 γρ. ινών την ημέρα για τις γυναίκες, λίγες φτάνουν αυτή την ποσότητα. Τα φασόλια περιέχουν ίνες τόσο στη σάρκα όσο και στη φλούδα τους, οι οποίες δεν καταστρέφονται με το μαγείρεμα.Οφέλη για το πεπτικό Συνδυάζουν διαλυτές και αδιάλυτες ίνες, που δρουν συμπληρωματικά: οι πρώτες επιβραδύνουν την πέψη και χαρίζουν κορεσμό, ενώ οι δεύτερες προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα. Έρευνες δείχνουν ότι το αρχικό φούσκωμα από την κατανάλωσή τους υποχωρεί μετά από λίγες...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(91)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(147)
- Υγεία(407)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.