πριν από  5 ώρες 24 λεπτά

Ygeia-sos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε ότι τα επεξεργασμένα κρέατα δημιουργούν προβλήματα για την υγεία μας. Αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τις φρέσκες ζωικές πρωτείνες του κόκκινου κρέατος ή τις ζωικές πρωτείνες που τηγανίζονται ή ψήνονται στα κάρβουνα στους 400 βαθμους. Η κατανάλωση αυτού του τύπου των τροφών είναι ιδιαίτερα επιβλαβής για τον οργανισμό , αφού αφ ενός μας φορτώνει με τοξίνες και αφ ετέρου τα τηγανισμένα φαγητά σε επανα χρησιμοποιούμενο λάδι ή τα καρβουνισμένα φαγητά προκαλούν κυτταρικές μεταλλάξεις που μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο καρκίνου.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation