ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ
Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε ότι τα επεξεργασμένα κρέατα δημιουργούν προβλήματα για την υγεία μας. Αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τις φρέσκες ζωικές πρωτείνες του κόκκινου κρέατος ή τις ζωικές πρωτείνες που τηγανίζονται ή ψήνονται στα κάρβουνα στους 400 βαθμους. Η κατανάλωση αυτού του τύπου των τροφών είναι ιδιαίτερα επιβλαβής για τον οργανισμό , αφού αφ ενός μας φορτώνει με τοξίνες και αφ ετέρου τα τηγανισμένα φαγητά σε επανα χρησιμοποιούμενο λάδι ή τα καρβουνισμένα φαγητά προκαλούν κυτταρικές μεταλλάξεις που μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο καρκίνου.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(49)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(155)
- Υγεία(413)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.