πριν από  4 ώρες 39 λεπτά

Ygeiamou.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ομάδα ερευνητών υγείας του Εθνικού Ινστιτούτου Γαστρεντερολογίας στην Ιταλία διαπίστωσε συσχέτιση μεταξύ της τακτικής κατανάλωσης πουλερικών και του πρόωρου θανάτου λόγω καρκίνου του πεπτικού συστήματος. Στη μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nutrients, η ομάδα ανέλυσε δεδομένα σχετικά με την υγεία για 4.869 ενήλικες που ζούσαν στην Ιταλία για μια περίοδο 20 ετών. Προηγούμενες έρευνες έχουν καταδείξει ότι η κατανάλωση πουλερικών (κυρίως κοτόπουλου) είναι πιο υγιεινή από την κατανάλωση κόκκινου κρέατος ως πηγή πρωτείνης, επειδή ενέχει μικρότερο κίνδυνο να συμβάλει στην εμφάνιση καρδιαγγειακών παθήσεων και ορισμένων γαστρεντερικών καρκίνων. Εντούτοις, αυτή η τελευταία έρευνα υποδηλώνει ότι η κατανάλωση κοτόπουλου σε τακτική βάση θα μπορούσε να συνδέεται με ορισμένους τύπους γαστρεντερικών καρκίνων και πρόωρο θάνατο. Τα δεδομένα για τη μελέτη αυτή συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων και από το ιατρικό προσωπικό που διενεργούσε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation