πριν από  1 ημέρα 7 ώρες

Topontiki.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αν και το καρπούζι είναι ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού, τα κεράσια σίγουρα παίρνουν το όσκαρ του β' ρόλου ανάμεσα στα καλοκαιρινά φρούτα. Ο εύγευστος καρπός των γυαλιστερών και τραγανών κερασιών είναι πλούσιος σεβιταμίνη C και αντιοξειδωτικά και προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην υγεία μας, ακόμα και σε πτυχές της καθημερινότητας που δεν είχατε φανταστεί, όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω. Ωστόσο, τα πλεονεκτήματά τους μπορεί να εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, όπως η ποικιλία του κερασιού, η ποσότητα και η συχνότητα της κατανάλωσής τους. Στην ίδια οικογένεια φρούτων άλλωστε ανήκει και το βύσσινο, το οποίο πιο συχνά καταναλώνεται στη μορφή χυμού.Είναι πολύ καλή πηγή αντιοξειδωτικών Αν και μια διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά και φυτικές ίνες συμβάλλει στη μείωση της φλεγμονής, το κεράσι μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικό ως μέρος μιας αντιφλεγμονώδους διατροφής. Σε μια ανασκόπηση μελετών, διαπιστώθηκε ότι 11 από τις 16 μελέτες...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation