Το φρούτο που "ρυθμίζει" την πίεση και βελτιώνει τον ύπνο
Αν και το καρπούζι είναι ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού, τα κεράσια σίγουρα παίρνουν το όσκαρ του β' ρόλου ανάμεσα στα καλοκαιρινά φρούτα. Ο εύγευστος καρπός των γυαλιστερών και τραγανών κερασιών είναι πλούσιος σεβιταμίνη C και αντιοξειδωτικά και προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην υγεία μας, ακόμα και σε πτυχές της καθημερινότητας που δεν είχατε φανταστεί, όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω. Ωστόσο, τα πλεονεκτήματά τους μπορεί να εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, όπως η ποικιλία του κερασιού, η ποσότητα και η συχνότητα της κατανάλωσής τους. Στην ίδια οικογένεια φρούτων άλλωστε ανήκει και το βύσσινο, το οποίο πιο συχνά καταναλώνεται στη μορφή χυμού.Είναι πολύ καλή πηγή αντιοξειδωτικών Αν και μια διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά και φυτικές ίνες συμβάλλει στη μείωση της φλεγμονής, το κεράσι μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικό ως μέρος μιας αντιφλεγμονώδους διατροφής. Σε μια ανασκόπηση μελετών, διαπιστώθηκε ότι 11 από τις 16 μελέτες...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(28)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(105)
- Υγεία(354)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.