Το καθημερινό σνακ που μπορεί να μειώσει τα επίπεδα χοληστερίνης
Καλά νέα για όσους αγαπούν τα σνακ ανάμεσα στα γεύματα Η καθημερινή κατανάλωση 50 γραμμαρίων αμυγδάλων μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της χοληστερίνης και να προσφέρει σημαντικά μεταβολικά οφέλη, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου του Όρεγκον (OSU), που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nutrition Research. Στο πλαίσιο της έρευνας, οι επιστήμονες παρακολούθησαν 77 ενήλικες, ηλικίας 35 έως 60 ετών, όλοι με μεταβολικό σύνδρομο - μια κατάσταση που περιλαμβάνει παράγοντες όπως αυξημένο κοιλιακό λίπος, υψηλή πίεση, υψηλό σάκχαρο στο αίμα, χαμηλά επίπεδα HDL ("καλής") χοληστερόλης και υψηλά τριγλυκερίδια. Οι συμμετέχοντες συμμετείχαν σε μια 12εβδομη δοκιμή, κατά την οποία κατανάλωναν καθημερινά είτε 320 θερμίδες από αμύγδαλα είτε την ίδια ποσότητα από κράκερ. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά για την ομάδα που κατανάλωνε τα αμύγδαλα.Τι έδειξε το πείραμα για όσους έτρωγαν αμύγδαλα Η καθηγήτρια Emily Ho, συγγραφέας της μελέτης και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(53)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(154)
- Υγεία(360)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.