Τροφές προστάτες: Ποιες είναι και πως μειώνουν το ρίσκο εμφάνισης καρκίνου;
Υπάρχουν ορισμένες υπερ-τροφές που μπορούν να μας προστατέψουν από πολλές και σοβαρές ασθένειες. Μια από αυτές είναι και ο καρκίνος. Αν και δεν υπάρχει "μαγική λύση" για την πρόληψη του καρκίνου, η διατροφή παραμένει ένα από τα καλύτερα μέσα που έχουμε για να μειώσουμε τον κίνδυνο εμφάνισής του. Εδώ και χρόνια, οι επιστήμονες μάλιστα μελετούν πώς συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά και φυτικές ενώσεις μπορούν να μειώσουν τη φλεγμονή, να καταπολεμήσουν το οξειδωτικό στρες και ακόμη και να εμποδίσουν την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων. Μια νέα μελέτη έρχεται να φέρει αισιόδοξα νέα, υποστηρίζοντας ότι η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε φλαβονοειδή συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου και άλλων ασθενειών. Τι είναι τα φλαβονοειδή και πώς μας λειτουργούν ως τρόφες προστάτες για την υγειά μας; Τα φλαβονοειδή είναι ενώσεις που βρίσκονται σε φρούτα, λαχανικά, το τσάι και άλλες φυτικές τροφές. Το τσάι, τα μούρα, τα μήλα και τα πορτοκάλια...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(38)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(107)
- Υγεία(326)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.