Τα αποτελέσματα μιας τροφικής δηλητηρίασης φαίνεται πως δεν ταλαιπωρούν μόνο για λίγα εικοσιτετράωρα όσους κατανάλωσαν κάποιο τρόφιμο που δεν είχε διατηρηθεί ή προετοιμαστεί σωστά. Αν και η διάρροια και ο εμετός είναι τα πιο κοινά αρχικά συμπτώματα, οι επιδράσεις της μόλυνσης επεκτείνονται και στον εγκέφαλο και μάλιστα πολύ αργότερα, σύμφωνα με νεότερη μελέτη.
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(40)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(183)
- Υγεία(354)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.