πριν από  8 ώρες 54 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πώς καταλήξαμε να αντικαταστήσουμε το ψωμί του φούρνου της γειτονιάς μας με το ψωμί του τοστ, το οποίο όχι μόνο περιέχει αρκετά πρόσθετα αλλά και σιτηρά εισαγωγής; Η απάντηση δεν μπορεί να δοθεί εύκολα, ούτε εύκολα μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός πως βρίσκουμε φράουλες στο εμπόριο από Μάρτιο μήνα, ενώ "η εποχή τους" είναι τον Μάιο, αλλά και το πως βλέπουμε σε αρκετούς καταλόγους εστιατορίων χωριάτικη σαλάτα όλο τον χρόνο, ενώ πρόκειται για μία κατεξοχήν καλοκαιρινή επιλογή. Αυτές οι απλές, ίσως και ασυνείδητες επιλογές δείχνουν τη σταδιακή απομάκρυνσή μας απο παλιά διατροφικά συστήματα και συνήθειες που σέβονται τον άνθρωπο, τη φύση και το περιβάλλον.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation