Χυμοί φρούτων: Διαφορές φυσικού, συμπυκνωμένου και νέκταρ
Ο φυσικός, ο συμπυκνωμένος και ο νέκταρ χυμός έχουν διαφορές. Είναι οι ετικέτες που προσδιορίζουν την ποιότητα, την μέθοδο παραγωγής και την περιεκτικότητα του κάθε ποτού σε φρούτα. Παρακάτω περιγράφουμε τις βασικές διαφορές μεταξύ των φυσικών, συμπυκνωμένων και χυμών φρούτων νέκταρ, σταθμίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, εξηγούμε γιατί ορισμένα φρούτα μεταποιούνται πιο συχνά σε νέκταρ και μεταφέρουμε τι σχετικό ανακοίνωσε ο ΕΦΕΤ. Διαφορές μεταξύ φυσικών, συμπυκνωμένων και νέκταρ Φυσικός χυμός φρούτων: Γνωστός και ως 100% χυμός, αυτός ο τύπος χυμού περιέχει μόνο το υγρό από το καθαυτό φρούτο, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, συντηρητικά ή νερό. Συχνά θεωρείται η πιο αγνή μορφή χυμού φρούτων, παρέχοντας τα ίδια θρεπτικά συστατικά και γεύση με τα φρέσκα φρούτα. Συμπυκνωμένος χυμός φρούτων: Ο συμπυκνωμένος χυμός παρασκευάζεται με την εξαγωγή του νερού από τον χυμό, με αποτέλεσμα ένα πιο παχύρρευστο, πιο συμπυκνωμένο υγρό. Αυτό...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(80)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(145)
- Υγεία(417)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.