πριν από  15 ώρες 47 λεπτά

Madata.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο φυσικός, ο συμπυκνωμένος και ο νέκταρ χυμός έχουν διαφορές. Είναι οι ετικέτες που προσδιορίζουν την ποιότητα, την μέθοδο παραγωγής και την περιεκτικότητα του κάθε ποτού σε φρούτα. Παρακάτω περιγράφουμε τις βασικές διαφορές μεταξύ των φυσικών, συμπυκνωμένων και χυμών φρούτων νέκταρ, σταθμίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, εξηγούμε γιατί ορισμένα φρούτα μεταποιούνται πιο συχνά σε νέκταρ και μεταφέρουμε τι σχετικό ανακοίνωσε ο ΕΦΕΤ. Διαφορές μεταξύ φυσικών, συμπυκνωμένων και νέκταρ Φυσικός χυμός φρούτων: Γνωστός και ως 100% χυμός, αυτός ο τύπος χυμού περιέχει μόνο το υγρό από το καθαυτό φρούτο, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, συντηρητικά ή νερό. Συχνά θεωρείται η πιο αγνή μορφή χυμού φρούτων, παρέχοντας τα ίδια θρεπτικά συστατικά και γεύση με τα φρέσκα φρούτα. Συμπυκνωμένος χυμός φρούτων: Ο συμπυκνωμένος χυμός παρασκευάζεται με την εξαγωγή του νερού από τον χυμό, με αποτέλεσμα ένα πιο παχύρρευστο, πιο συμπυκνωμένο υγρό. Αυτό...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation