πριν από  2 ημέρες 10 ώρες

Makeleio.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η απώλεια βάρους βασίζεται στην κατανάλωση λιγότερων θερμίδων από όσες καίει ο οργανισμός και η μείωση της πρόσληψης επεξεργασμένων υδατανθράκων μπορεί να συμβάλει σημαντικά σε αυτή τη διαδικασία. "Πρόκειται για μια μάλλον γκρίζα ζώνη", εξηγεί η Μπέθαν Κράους, διατροφολόγος επιδόσεων στο Πανεπιστήμιο του Λάφμπορο. Η ίδια δεν θα συμβούλευε τους αθλητές με τους οποίους συνεργάζεται να αποκλείσουν πλήρως τους υδατάνθρακες - όπως το ψωμί, τα δημητριακά, τις πατάτες ή τα γλυκά. "Ωστόσο, η μείωση της πρόσληψης υδατανθράκων μπορεί να είναι ωφέλιμη για την απώλεια βάρους, εφόσον μπορούμε να ελέγξουμε τη συνολική ενεργειακή πρόσληψη", προσθέτει. Η απώλεια βάρους, τονίζει, εξαρτάται από την ενεργειακή ισορροπία: να καταναλώνουμε λιγότερες θερμίδες από όσες καίμε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το πετύχει κανείς - με περισσότερη άσκηση, μείωση της ποσότητας φαγητού ή επιλογή τροφών με χαμηλότερη θερμιδική αξία. Ο περιορισμός ορισμένων υδατανθράκων...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation