πριν από  1 Χρόνο 4 Μήνες

Ygeiamou.gr

Με το νομοσχέδιο συστήνεται αυτοτελές Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία Ογκολογικό Κέντρο Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ", υπαγόμενο στον Δημόσιο Τομέα Προς διαβούλευση τέθηκε αργά χθες το βράδυ το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας "Σύσταση Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία "Ογκολογικό Κέντρο Παίδων "Μαριάννα Β.

πριν από  1 Χρόνο 4 Μήνες

Iatropedia.gr

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, με το ΝΠΙΔ η Ογκολογική Μονάδα θα παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες της στους παιδιατρικούς ασθενείς με καρκίνο. Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε αργά χθες το βράδυ το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας "Σύσταση Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία "Ογκολογικό Κέντρο Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ"", ρυθμίσεις για την...

πριν από  1 Χρόνο 4 Μήνες

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, με το ΝΠΙΔ η Ογκολογική Μονάδα θα παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες της στους παιδιατρικούς ασθενείς με καρκίνο.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Υγεία
Palo presentation