Ζάχαρη, αλάτι, λάδι: Πόσο πρέπει να τρώμε; Ποια ποσότητα θεωρείται υπερβολική;
Πόση ζάχαρη, αλάτι και λάδι είναι πραγματικά υπερβολική για τον οργανισμό; Ειδικοί εξηγούν πόσο πρέπει να καταναλώνουμε καθημερινά για να προστατεύσουμε την υγεία μας. Αλάτι, ζάχαρη, λάδι: Τα ασφαλή όρια που κάνουν καλό στην υγεία Η υπερβολική κατανάλωση αλατιού, ζάχαρης και λαδιού σχετίζεται άμεσα με την αύξηση του κινδύνου για καρδιαγγειακές παθήσεις, μεταβολικό σύνδρομο, υπέρταση, παχυσαρκία και διάφορα άλλα προβλήματα υγείας σύμφωνα με τις τρέχουσες επιστημονικές μελέτες (Gupta et al, 2018) Αν και απαραίτητα σε μικρές δόσεις, η υπερκατανάλωση αυτών των τριών συστατικών τροφοδοτεί σιωπηλά ασθένειες όπως ο διαβήτης, η υπέρταση και η παχυσαρκία. Αν και το καθένα έχει ουσιαστικό ρόλο στο μαγείρεμα, από την προσθήκη γεύσης και τη βοήθεια στην πέψη, έως την παροχή απαραίτητων θρεπτικών στοιχείων, ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει κάνει την υπερκατανάλωσή τους μια επικίνδυνη συνήθεια. Οι περισσότεροι από εμάς σήμερα καταναλώνουμε πολύ...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(41)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(145)
- Υγεία(384)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.