Τα πασχαλινά κουλουράκια είναι από τις πιο αγαπημένες παραδόσεις του ελληνικού Πάσχα - κι όχι άδικα. Τα πασχαλινά κουλουράκια έχουν απαλή, βουτυράτη γεύση και συνήθως αρωματίζονται με βανίλια, ξύσμα πορτοκαλιού ή και μαστίχα. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι η τραγανή εξωτερική υφή και το αφράτο εσωτερικό. Φτιάχνονται συνήθως τη Μεγάλη Πέμπτη ή Μεγάλη Παρασκευή...

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.