πριν από  1 ημέρα 15 ώρες

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Έχουν πολλά ατού οι τάρτες. Είναι ευέλικτες, πλούσιες σε γεύση και χορταστικές. Μπορεί κανείς να τις φτιάξει, σχετικά εύκολα, με ό,τι υλικά προτιμά ή έχει διαθέσιμα, είτε σε μια ταρτιέρα (έτσι θα σχηματιστεί κι η χαρακτηριστική "γιρλάντα") είτε σε ένα στρογγυλό ή ορθογώνιο ταψάκι. Είναι κι εμφανίσιμες. Τις βάζεις στο κέντρο του τραπεζιού κι όλοι θέλουν να κόψουν το πρώτο κομμάτι. Το έτοιμο φύλλο, σφολιάτας, χωριάτικο ή και κουρού, σίγουρα σημαίνει λιγότερο χρόνο και περισσότερη ευκολία. Αν ετοιμάσετε μόνοι σας τη ζύμη, όμως, μπορείτε να την αρωματίσετε με βότανα που στη χώρα μας έχουμε άφθονα. Βασιλικό, ρίγανη, θυμάρι, δυόσμο... Θα δείτε ότι κάνουν τη διαφορά. Μια που πολλές φορές η βάση χρειάζεται προψήσιμο πριν προστεθεί η γέμιση, για να μη φουσκώσει η ζύμη όταν μπει στο φούρνο, μπορείτε να την τρυπήσετε με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία, να βάλετε από πάνω μια λαδόκολλα και να τη γεμίσετε με ρεβίθια, φασόλια ή ρύζι. Οι επιλογές όσον...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation