πριν από  1 Μήνα 17 ημέρες

Onlarissa.gr

Ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα ρωτήθηκε για την τηλεοπτική επιστροφή του Πέτρου Κουσουλού με τη νέα του εκπομπή, "Ανοιχτές Υποθέσεις" στο Open. Ο γνωστός ποινικολόγος δεν γνώριζε για την πρεμιέρα της εκπομπής κι ανέφερε: "Αγνοώ σε ποιο κανάλι κάνει εκπομπή. Δεν γνωρίζω, κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο ποτέ για να συμμετάσχω στην εκπομπή.

πριν από  1 Μήνα 17 ημέρες

ΟΑλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα ρωτήθηκε για την τηλεοπτική επιστροφή του Πέτρου Κουσουλού με τη νέα του εκπομπή, "Ανοιχτές Υποθέσεις" στο Open. Ο γνωστός ποινικολόγος δεν γνώριζε για την πρεμιέρα της εκπομπής κι ανέφερε: "Αγνοώ σε ποιο κανάλι κάνει εκπομπή. Δεν γνωρίζω, κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο ποτέ για να συμμετάσχω στην εκπομπή.

πριν από  1 Μήνα 17 ημέρες

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας το πρωί της Παρασκευής 22/3. Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στην χθεσινή εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού, "Ανοιχτές Υποθέσεις" τονίοζντας ότι δεν γνώριζε ότι προβλήθηκε αλλά και δεν προσκαλέστηκε για να...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Lifestyle
Palo presentation