πριν από  2 ημέρες 8 ώρες

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο σεφ Γιοσούκε Σούγκα δεν είναι άσχετος με τααστέρια Michelin. Επί πάνω από μία δεκαετία εργάστηκε στο πλευρό του αείμνηστου Ζοέλ Ρομποσόν, ο οποίος υπήρξε ο πιο πολυβραβευμένος σεφ στον κόσμο. Όταν, όμως, το 2015 ήρθε η ώρα ο Σούγκα να ανοίξει το δικό του εστιατόριο, το Sugalabo, είχε ήδη αποφασίσει ότι θα γυρνούσε την πλάτη του στους κριτικούς. "Έχε δει πολλές φορές από τα παρασκήνια τα βραβεία Michelin. Με την καλή και την κακή έννοια, αυτή η εμπειρία με οδήγησε κάποια στιγμή στο να χάσω σταδιακά το ενδιαφέρον μου. Ανέπτυξα, επιπλέον, την έντονη επιθυμία να μην αξιολογούμαι από άλλους - να μην εργάζομαι με τρόπο που πρέπει να αξιολογηθεί από κάποιο οδηγό", λέει και προσθέτει πως, "μαγειρεύουμε για τους πελάτες, αλλά δε φτιάχνουμε πιάτα για τους κριτικούς".ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Food & Drink | 04.09.2025 11:48 Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2025 - Μουσική, τέχνη, γεύση και κρασί γιορτάζουν στη γη του Αγιωργίτικου Food & Drink | 03.09.2025 17:53...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation