πριν από  18 ώρες 55 λεπτά

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ήταν ανοιξιάτικο μεσημεράκι μιας Τετάρτης με ωραίο καιρό, στην καρδιά του ιστορικού, εμπορικού κέντρου της Αθήνας, εκεί που ο πεζόδρομος της Αιόλου συναντάει τη Μιλτιάδου, όταν στο εξωτερικό τραπέζι του πανέμορφου νεοκλασικού, όπου στεγάζεται το Ateno Cook & Deli, κατέφτανε μια μεγάλη, κατακόκκινη, ζουμερή, ολοστρόγγυλη "μπόμπα". Βλέποντάς την από πιο κοντά, έγινε γρήγορα σαφές πως είχες να κάνεις με μια τέλεια ξεφλουδισμένη ντομάτα, που έμοιζε σχεδόν άθικτη κατά τα άλλα, ακομπισμένη πάνω σε μια στρώση κάποιας λευκής "αλοιφής". Όταν σε εκπλήσσουν οι παλιοί σου γνώριμοι Κι εδώ η ελληνική σαλάτα (€19), διευκρινίζει ευγενικά ο άνθρωπος στο σέρβις. Ωραιότατη εικόνα, αλλά τι στο καλό; Πού είναι το αγγουράκι, οι ελίτσες, το κρεμμύδι, όσα κάνουν τέλος πάντων ελληνική μια σαλάτα; "Είναι όλα τους μέσα στην ντομάτα", εξηγεί ο ίδιος, καθώς την κόβει σταυρωτά και ξεχύνεται στο πιάτο ένας μικρός χείμαρρος από τα λεπτοκομμένα υλικά της αγαπημένης...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle

      Palo presentation