Αθηναγόρας Κωστάκος: Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα o Top Chef
O σεφ ξεκίνησε από την οικογενειακή παραδοσιακή ταβέρνα, στα Βλάχικα της Βάρη, που φημίζονται για τα εκλεκτά κρέατα και έχοντας δημιουργήσει εστιατόρια ανά τον κόσμο, πριν πέντε χρόνια ως Culinary Director του εστιατορίου Noema, στη Μύκονο, έβαλε την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της γεύσης. Χρήστος Μοίρας: O chef έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς και αποκάλυψε το όνομα του νεογέννητου!
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.