Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ: Ελληνική Κουζίνα - Αφιέρωμα στη ντομάτα
Αυτή την Κυριακή 6 Ιουλίου με ΤΟ ΒΗΜΑ - η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ" σε ένα τεύχος αφιερωμένο στη σταρ του καλοκαιριού: τη ντομάτα! Ζουμερή, κόκκινη, γεμάτη αρώματα, ήλιο και αναμνήσεις - η ντομάτα πρωταγωνιστεί στο πιο "καυτό" τεύχος του καλοκαιριού. Ένα αφιέρωμα που αποθεώνει τη βασίλισσα της ελληνικής κουζίνας με λαχταριστές συνταγές, γαστρονομικά ταξίδια, εμπνευσμένες ιστορίες και δημιουργικές ιδέες. 15 κορυφαίοι σεφ μοιράζονται πιάτα γεμάτα μεσογειακή φινέτσα, που αναδεικνύουν τη ντελικάτη γεύση της ντομάτας - από δροσερές σαλάτες και αρωματικές ζύμες μέχρι γκουρμέ κοκτέιλ και ένα απρόσμενο, απολαυστικό μακαρόν... ντομάτας! Ταξιδεύουμε στην Κω και τη Λέρο και ανακαλύπτουμε τη γευστική τους ταυτότητα, τις παραδόσεις και τα αυθεντικά προϊόντα τους, αποτυπώνοντας τη μαγεία του Νότιου Αιγαίου. Δοκιμάζουμε ροζέ κρασιά που ταιριάζουν απόλυτα με τις καλοκαιρινές γεύσεις, φτιάχνουμε δροσερά σπιτικά παγωτά και ξεχωριστά Tiki Bloody Mary...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(718)
- politismos(54)
- Βιβλία(54)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(63)
- Κινηματογράφος(105)
- Μουσική(68)
- Παράξενα(57)
- Τέχνη(30)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.