Αυτό το δημοφιλές πρωινό μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με νέα έρευνα
Μια διεθνής μελέτη 27 αναλύσεων αναδεικνύει ένα τρόφιμο του πρωινού με ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και νευροπροστατευτικές ιδιότητες, που ενδέχεται να εμποδίσει την εξέλιξη της νόσου Αλτσχάιμερ. Η διαρκής ανησυχία για τη γνωστική φθορά και την απώλεια της μνήμης ωθεί την επιστημονική κοινότητα σε αναζήτηση νέων τρόπων πρόληψης. Παρά τις δεκαετίες έρευνας, δεν υπάρχει ακόμα φάρμακο που να σταματά την εξέλιξη της νόσου Αλτσχάιμερ. Η τρέχουσα θεραπευτική αντιμετώπιση απλώς περιορίζει ορισμένα συμπτώματα. Στο πλαίσιο αυτό, επιστήμονες στρέφονται στην καθημερινή διατροφή για εναλλακτικές λύσεις. Σε πρόσφατη δημοσίευση στο περιοδικό Nutrients, μια διεθνής ομάδα ερευνητών εξέτασε 27 μελέτες σχετικά με το πώς ένα συγκεκριμένο τρόφιμο επηρεάζει τους μοριακούς μηχανισμούς της νόσου Αλτσχάιμερ. Δείτε το πρωινό που μπορεί να επιβραδύνει το Αλτσχάιμερ Οι μελετητές εστίασαν στην επίδραση στη φθορά των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(821)
- politismos(78)
- Βιβλία(21)
- Βιντεοπαιχνίδια(2)
- Θέατρο & Χορός(46)
- Κινηματογράφος(113)
- Μουσική(67)
- Παράξενα(87)
- Τέχνη(119)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.