Αυτό το κοκτέιλ στέφθηκε το "ποτό της χρονιάς" για το 2025 -Από πού πήρε το όνομά του, πώς φτιάχνεται
Το κοκτέιλ που ανακηρύχθηκε το "ποτό της χρονιάς" για το 2025 από το Food 52 απολαμβάνει τη δόξα που του αξίζει, δύο δεκαετίες αφότου ο δημιουργός του το σέρβιρε για πρώτη φορά σε μπαρ της Νέας Υόρκης. Το ροζέ "Paper Plane", που δημιουργήθηκε αρχικά στο μπαρ που είναι σήμερα γνωστό ως Attaboy, στο Lower East Side, έχει απογειωθεί χάρη στην ικανότητά του να ισορροπεί "την αγία τριάδα του πικρού, του γλυκού και του ξινού", όπως δήλωσε ο δημιουργός του, Sam Ross, 42 ετών, στη New York Post. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ "Αν καταφέρεις να τα ισορροπήσεις όλα αυτά, αποκτά έναν περίεργο και εκπληκτικό χαρακτήρα ευχάριστης γεύσης", ανέφερε ο ίδιος. Το δροσερό και ζωηρό αυτό ποτό, με την ξινούτσικη γεύση, έχει καταφέρει να "απογειωθεί" χάρη στην ευελιξία του και την ευκολία με την οποία φτιάχνεται, δήλωσε ο δημιουργός του. Το "Paper Plane" έχει πλέον αγαπηθεί από διαφορετικές γενιές, φύλα και επίπεδα εμπειρίας, και έχει γίνει τόσο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(674)
- politismos(45)
- Βιβλία(60)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(57)
- Κινηματογράφος(99)
- Μουσική(61)
- Παράξενα(51)
- Τέχνη(35)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.