πριν από  18 ώρες 0 λεπτά

Iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το κοκτέιλ που ανακηρύχθηκε το "ποτό της χρονιάς" για το 2025 από το Food 52 απολαμβάνει τη δόξα που του αξίζει, δύο δεκαετίες αφότου ο δημιουργός του το σέρβιρε για πρώτη φορά σε μπαρ της Νέας Υόρκης. Το ροζέ "Paper Plane", που δημιουργήθηκε αρχικά στο μπαρ που είναι σήμερα γνωστό ως Attaboy, στο Lower East Side, έχει απογειωθεί χάρη στην ικανότητά του να ισορροπεί "την αγία τριάδα του πικρού, του γλυκού και του ξινού", όπως δήλωσε ο δημιουργός του, Sam Ross, 42 ετών, στη New York Post. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ "Αν καταφέρεις να τα ισορροπήσεις όλα αυτά, αποκτά έναν περίεργο και εκπληκτικό χαρακτήρα ευχάριστης γεύσης", ανέφερε ο ίδιος. Το δροσερό και ζωηρό αυτό ποτό, με την ξινούτσικη γεύση, έχει καταφέρει να "απογειωθεί" χάρη στην ευελιξία του και την ευκολία με την οποία φτιάχνεται, δήλωσε ο δημιουργός του. Το "Paper Plane" έχει πλέον αγαπηθεί από διαφορετικές γενιές, φύλα και επίπεδα εμπειρίας, και έχει γίνει τόσο...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation