Δέκα μέρες βραζιλιάνικης κουζίνας στο Βυζαντινό του Hilton
Έχετε δοκιμάσει feijοada; Το εθνικό πιάτο της Βραζιλίας -μαύρα φασόλια (feijao είναι το φασόλι στα πορτογαλικά) μαγειρεμένα με διαφορετικά κομμάτια χοιρινού, μοσχάρι και λουκάνικα στην κατσαρόλα- είναι έντονο σε γεύση κι είναι πολύ χορταστικό. Θα σερβίρεται από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 6 Οκτωβρίου στο εστιατόριο Βυζαντινό στο ισόγειο του Hilton μαζί με τραγανές coxinhas (κροκέτες σε σχήμα που θυμίζει δάκρυ, με γέμιση κρέμας τυριού και κοτόπουλου), moqueca, που είναι μια πλούσια σούπα θαλασσινών με γάλα καρύδας, ντομάτα, λάιμ και κόλιανδρο που φτιάχνουν στην Μπαία, galinhada -ένα άλλο χαρακτηριστικό βραζιλιάνικο πιάτο με κοτόπουλο, ρύζι και μπαχαρικά από την περιοχή Μίνα Ζεράις-, πικάνια με τηγανητές μπανάνες και πολλά ακόμη.Moqueca Δύο σεφ της αλυσίδας Hilton, ο Κώστας Αθανασίου από το ξενοδοχείο της Αθήνας και η Βραζιλιάνα Κλαουντιάνα Φρανσίσκα ντα Λουθ, συνεργάστηκαν για το δεκαήμερο αφιέρωμα "Brazil on your Plate" που...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(837)
- politismos(50)
- Βιβλία(26)
- Βιντεοπαιχνίδια(6)
- Θέατρο & Χορός(50)
- Κινηματογράφος(71)
- Μουσική(59)
- Παράξενα(64)
- Τέχνη(111)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.