πριν από  1 Χρόνο 2 Μήνες

Cyprustimes.com

Προτεραιότητα να επανέλθει η πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης στο ΑΠΚΥ, λέει ο Πρύτανης για την κυβερνοεπίθεση Προτεραιότητα να επανέλθει η πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, ανέφερε ο πρύτανης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, Πέτρος Πασιαρδής μιλώντας στο ΚΥΠΕ σχετικά με το "σοβαρό", όπως το χαρακτήρισε, περιστατικό κυβερνοεπίθεσης που δέχτηκε το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου το...

πριν από  1 Χρόνο 2 Μήνες

SigmaLive

Κυβερνοεπίθεση δέχθηκε το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο Πρύτανης Πέτρος Πασιαρδής, ο οποίος μίλησε για το περιστατικό. Αρχικά ανέφερε ότι από χθες αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει σοβαρό περιστατικό κυβερνοεπίθεσης στο Πανεπιστήμιο. "Οι κεντρικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου δεν είναι προσβάσιμες μέχρι τη διερεύνηση του περιστατικού".

πριν από  1 Χρόνο 2 Μήνες

SigmaLive

Σύμφωνα με ανάρτηση του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου ενημέρωσε ότι ο ιστοχώρος, η πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, οι διαδικτυακές πύλες και το σύστημα υποβολής αιτήσεων υποψηφίων φοιτητών/τριών ΔΕΝ λειτουργούν μέχρι νεοτέρας λόγω περιστατικού κυβερνοεπίθεσης. Δείτε την ανάρτηση:

πριν από  1 Χρόνο 2 Μήνες

Cyprustimes.com

Θύμα κυβερνοεπίθεσης και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου Θύμα κυβερνοεπίθεσης έπεσε και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου μετά το Κτηματολόγιο και το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Advertisement Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου ενημερώνει ότι ο ιστοχώρος, η πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, οι διαδικτυακές πύλες και το σύστημα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Lifestyle
Palo presentation