Δοκιμάσαμε το Helios στο Four Seasons Astir Palace Hotel
Αν ξεχώριζα ένα μόνο spot που χαρακτηρίζει τη νέα εποχή του Αστέρα, αυτό θα ήταν ο χώρος της πισίνας του Nafsika και το all-day εστιατόριο Helios. Εδώ, η κομψή πολυτέλεια συνδυάζεται ιδανικά με την ευδαιμονία σε ένα σκηνικό χαλάρωσης. Τα πάντα είναι μελετημένα: το design υπηρετεί όχι μόνο τον εντυπωσιασμό, αλλά κυρίως την άνεση, το σκηνικό φωνάζει διακοπές, τα σκεύη είναι διαλεγμένα ένα προς ένα, οι στολές του προσωπικού φέρουν την υπογραφή της Σοφίας Κοκοσαλάκη και το γαστρονομικό concept είναι αυθεντικό και σωστά εκτελεσμένο. Ο σεφ Αλέξανδρος Μακρόπουλος, υπό την εποπτεία του executive chef Bertrand Valegeas, έχει στήσει ένα απολαυστικό μενού με άρωμα και έμπνευση από τη Λατινική Αμερική. Δύο φορές έφαγα εδώ και η μία ήταν καλύτερη από την άλλη. Χάρηκα την αυθεντικότητα των γεύσεων, την ένταση των αρωμάτων, την τόλμη της κουζίνας στα πικάντικα και τα ξινά που χαρακτηρίζουν ορισμένα πιάτα και που σπάνια συναντάμε στα πιο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(734)
- politismos(72)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(2)
- Θέατρο & Χορός(46)
- Κινηματογράφος(103)
- Μουσική(55)
- Παράξενα(61)
- Τέχνη(140)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.