πριν από  4 ώρες 16 λεπτά

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πολλές φορές συνδέουμε στο μυαλό μας το νόστιμο με το... "αμαρτωλό". Είναι κι έτσι. Αλλά δεν είναι μόνο έτσι. Μια στάση στο Local Green, που δημιούργησαν ο Γιάννης Δελμούζος, ο Χρήστος Φασσέας και ο Στάθης Κρίκος στην οδό Περικλέους, θέλοντας να δώσουν μια άλλη διάσταση στο καθημερινό/γρήγορο φαγητό, επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Ήδη με το πρώτο, διερευνητικό "σκανάρισμα" στη μεγάλη βιτρίνα παίρνεις μια πρώτη ιδέα για την γευστική φιλοσοφία του.​ Μπορείς να επιλέξεις από τις ήδη υπάρχουσες προτάσεις ή να συνθέσεις το δικό σου πιάτο ​ Μπορείς διαλέξεις κάποιους από τους συνδυασμούς που προτείνουν σε σαλάτες, grain bowls και wraps ή να "χτίσεις" ένα πιάτο με τα συστατικά που προτιμάς, διαλέγοντας ανάμεσα σε κάθε λογής λαχανικά και φρούτα, μανιτάρια, τυριά, ξηρούς καρπούς, κοτόπουλο ή άγριο σολομό και γαρίδες, όλα ψημένα στη σχάρα -τα τηγάνια εδώ είναι... παροπλισμένα- ή τόφου. Τo concept είναι ευέλικτο. Εστιάζοντας στα φρέσκα υλικά...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation