Δύο συνταγές για ποιοτικό "βρώμικο"
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει λιγουρευτεί μια φορά στη ζωή του ένα "βρώμικο" πιάτο, έστω κι αν ξέρουμε ότι δεν είναι και το καλύτερο για την υγεία μας. Για αυτό ακολουθούν δύο συνταγές που είδαμε στην κουζίνα του Buongiorno. και μπορούμε εύκολα να φτιάξουμε σπίτι μας, κρατώντας την "αλητεία" του street food.Σπιτικός γύρος κοτόπουλο με σάλτσα γιαουρτιού και αβοκάντο Τα υλικά 500 γρ. κοτόπουλο φιλέτο - 1 σκελίδα σκόρδο 1 λεμόνι (ξύσμα και χυμός) 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή 1 κ.γ. θυμάρι 1 κ.γ. ρίγανη 1 κ.γ. μπαχάρι τριμμένο 1 κ.γ. ταχίνι 50 ml λευκό κρασί Αλάτι Πιπέρι Πιπέρι καγιέν Για τη σάλτσα: 2 αβοκάντο 150 γρ. γιαούρτι 1 κ.σ. ταχίνι 1 λάιμ (ο χυμός) 1 κ.γ. κόλιανδρο Για το σερβίρισμα: 1 ντομάτα σε φέτες 1 κόκκινο κρεμμύδι 4 πίτες καλαμποκιού Η διαδικασία Σε τηγάνι με λάδι σε δυνατή φωτιά ρίχνουμε το κοτόπουλο και αφήνουμε να σοταριστεί. Προσθέτουμε τη σκόνη σκόρδο, το κύμινο, το μπαχάρι, λίγο κόλιανδρο, το θυμάρι, τη φρέσκια...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(681)
- politismos(53)
- Βιβλία(10)
- Βιντεοπαιχνίδια(3)
- Θέατρο & Χορός(36)
- Κινηματογράφος(39)
- Μουσική(44)
- Παράξενα(44)
- Τέχνη(102)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.