Δύο συνταγές για τα ζυμαρικά του καλοκαιριού
Καλοκαίρι και ζυμαρικά είναι δύο λέξεις που ταιριάζουν στην ίδια πρόταση. Μόνο που σε αυτές τις δύο συνταγές, που παρουσιάστηκαν στην κουζίνα του "Buongiorno", δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό.Λιγκουίνι με σάλτσα από ψητές πιπεριές Τα υλικά 500 γρ. λιγκουίνι 3 κόκκινες πιπεριές 3 πιπεριές Φλωρίνης 2 πορτοκαλί πιπεριές 2 κίτρινες πιπεριές 4 σκελίδες σκόρδο 80 ml ελαιόλαδο 1 κόκκινο κρεμμύδι 1/2 ματσάκι μαϊντανός 10 φύλλα βασιλικού 1 κ.σ. πάπρικα καπνιστή 100 ml κρέμα γάλακτος 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη αλάτι πιπέρι Η διαδικασία Βάζουμε τις πιπεριές (κόκκινες, πορτοκαλί, κίτρινες), την πιπεριά Φλωρίνης, το σκόρδο και το κρεμμύδι σε ένα ταψί, ρίχνουμε λίγο λάδι από πάνω και τις βάζουμε στον φούρνο για περίπου 25 λεπτά για να ψηθούν. Μόλις ψηθούν, τις καθαρίζουμε από τα σπόρια και τις περνάμε από το μπλέντερ. Σε ένα προθερμασμένο τηγάνι, ρίχνουμε τη σάλτσα από πιπεριές που έχουμε ετοιμάσει, προσθέτουμε τον βασιλικό, την τριμμένη παρμεζάνα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(617)
- politismos(37)
- Βιβλία(46)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(48)
- Κινηματογράφος(67)
- Μουσική(25)
- Παράξενα(41)
- Τέχνη(15)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.