πριν από  1 Χρόνο 10 Μήνες

Govastileto.gr

Η Έμη Λιβανίου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα", αναφέρθηκε στον γάμο της αλλά και τα δύο παιδιά της που ήρθαν σε μικρή ηλικία. "Ήμουν 25 χρονών όταν παντρεύτηκα. Έχω τόση χαρά που είναι ο γιος μου 25 και η κόρη μου 19 και νιώθω και εγώ νέα... Έχω κέφι να πάμε και σε εστιατόρια και σε μπαράκια μαζί... Το χαίρομαι τόσο πολύ. Δε μετανιώνω τίποτα.

πριν από  1 Χρόνο 10 Μήνες

Parapolitika.gr

Η δημοσιογράφος μίλησε για το διαζύγιό της, αλλά και την προσωπική της ζωή σήμεραΗ Έμη ΛιβανίουΣχετικά άρθρα Χριστίνα Λαμπίρη: Ήμουν στα τάρταρα όταν τα νούμερα τηλεθέασης ήταν χαμηλά 31.05, 12:57 Κατερίνα Καραβάτου: Στεναχωριέμαι για την Ιωάννα Μαλέσκου - Δε μου αρέσει ο πόλεμος που γίνεται 10.06, 09:19 Γνωστή δημοσιογράφος: Η εκπομπή που έκανα στον ΣΚΑΙ κόπηκε στη...

πριν από  1 Χρόνο 10 Μήνες

Συνέντευξη στο "Mega Καλημέρα" παραχώρησε η Έμη Λιβανίου και μίλησε για το διαζύγιο της, τα παιδιά της, αλλά και για το αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση. Αρχικά για τα παιδιά της, είπε: "Παντρεύτηκα στα 25 μου, έχω τόση χαρά που είναι ο γιος μου 21 και η κόρη μου 19, δεν μετανιώνω τίποτα, νιώθω και εγώ νέα! Έχουμε τη δυνατότητα να πάμε ακόμα και σε ένα μπαράκι μαζί.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Lifestyle
Palo presentation