Ένας ακόμη Xρυσός Σκούφος για το Salonica Restaurant
Σημείο αναφοράς για την γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης, το Salonica Restaurant βρέθηκε για άλλη μια χρονιά ανάμεσα στα -23 φέτος- εστιατόρια από όλη την Ελλάδα που απέσπασαν Χρυσό Σκούφο. Ο επικεφαλής της κουζίνας του, Σωτήρης Ευαγγέλου, σπουδαίος μάγειρας με μεγάλη πορεία, που εκτιμάται από όλη την μαγειρική κοινότητα, καταχειροκροτήθηκε την βραδιά της τελετής της απονομής που έλαβε χώρα την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Με το που δοκιμάζει κάποιος τα σπιτικά ραβιόλι με τη γέμιση της σπανακόπιτας, τα σκιουφιχτά με μανίτες και ξινομυζήθρα, τη ρεβιθάδα με το κατσικάκι στη γάστρα και τη σιγομαγειρεμένη μοσχαρίσια ουρά με κριθαράκι που σερβίρονται στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Makedonia Palace αντιλαμβάνεται αμέσως το γιατί. Στη ντιζαϊνάτη σάλα με την πανοραμική θέα στο Θερμαϊκό και στον Όλυμπο και στον εξωτερικό χώρο που σου δίνει αίσθηση κήπου πάνω στη θάλασσα χαίρεται κανείς μια πολύ εκφραστική ελληνική κουζίνα με το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(747)
- politismos(71)
- Βιβλία(51)
- Βιντεοπαιχνίδια(4)
- Θέατρο & Χορός(50)
- Κινηματογράφος(105)
- Μουσική(59)
- Παράξενα(66)
- Τέχνη(119)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.