Τα βραστά κόκκινα αυγά έχουν την τιμητική τους τις μέρες του Πάσχα, αφού το βάψιμό τους και το τσούγκρισμά τους στο πασχαλινό τραπέζι αποτελούν κύρια στοιχεία της ελληνικής παράδοσης. Ωστόσο είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να τα συντηρήσουμε και μέχρι πότε μπορούμε να τα καταναλώσουμε. Οι συμβουλές του ΕΟΔΥ:Τα αυγά δεν πρέπει να παραμένουν σε θερμοκρασία δωματίου...
Ο ΕΟΔΥ να δίνει στη δημοσιότητα τις οδηγίες του για τη σωστή συντήρηση και κατανάλωση τροφίμων - ειδικά του αιγοπρόβειου κρέατος και των αυγών- που έχουν την τιμητική τους την ημέρα αυτή, όπως τα κόκκινα αυγά. Θα πρέπει να θυμόμαστε να ακολουθούμε τους παρακάτω κανόνες κατά το χειρισμό των τροφίμων και ειδικά του αιγοπρόβειου κρέατος και των αυγών, που εκείνες τις...
Σημαντικές οδηγίες σχετικά με την κατανάλωση του κρέατος και των βαμμένων αυγών που παραδοσιακά συνοδεύουν το πασχαλινό τραπέζι, εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Διαβάστε αναλυτικά τις οδηγίες:Bullying στο Αρσάκειο: Ξεσπά ο δικηγόρος του 15χρονου - Νέες αποκαλύψεις Τα αυγά δεν πρέπει να παραμένουν σε θερμοκρασία δωματίου περισσότερο από 2 ώρες.
Σημαντικές οδηγίες σχετικά με την κατανάλωση του κρέατος και των βαμμένων αυγών που παραδοσιακά συνοδεύουν το πασχαλινό τραπέζι, εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Διαβάστε αναλυτικά τις οδηγίες:Bullying στο Αρσάκειο: Ξεσπά ο δικηγόρος του 15χρονου - Νέες αποκαλύψεις Τα αυγά δεν πρέπει να παραμένουν σε θερμοκρασία δωματίου περισσότερο από 2 ώρες.
Οδηγίες εξέδωσε ο ΕΟΔΥ για το πώς να συντηρήσουμε και μέχρι πότε μπορούμε να καταναλώσουμε τα κόκκινα αυγά και το κρέας του πασχαλινού τραπεζιού Σημαντικές οδηγίες σχετικά με την κατανάλωση του κρέατος και των βαμμένων αυγών που παραδοσιακά συνοδεύουν το πασχαλινό τραπέζι, εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Διαβάστε αναλυτικά τις οδηγίες: ΔΙΑΒΑΣΤΕ...
Μπορεί άπαντες να προετοιμαζόμαστε για το πασχαλινό τραπέζι, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ριχτούμε με τα μούτρα το φαί, τηρώντας τους κανόνες συντήρησης των κρεάτων και των αυγών που θα έχουν την τιμητική τους. Αναλυτικά οι οδηγίες του ΕΟΔΥ:Τα αυγά δεν πρέπει να παραμένουν σε θερμοκρασία δωματίου περισσότερο από 2 ώρες. Διατηρήστε τα αυγά που έχουν βράσει...
Τα βραστά κόκκινα αυγά έχουν την τιμητική τους τις μέρες του Πάσχα, αφού το βάψιμό τους και το τσούγκρισμά τους στο πασχαλινό τραπέζι αποτελούν κύρια στοιχεία της ελληνικής παράδοσης. Ωστόσο είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να τα συντηρήσουμε και μέχρι πότε μπορούμε να τα καταναλώσουμε.Οι συμβουλές του ΕΟΔΥ: Τα αυγά δεν πρέπει να παραμένουν σε θερμοκρασία δωματίου...
Αναλυτικά οι κανόνες του ΕΟΔΥ για το πασχαλινό τραπέζι ήμερα, Κυριακή 16 Απριλίου είναι ο εορτασμός του Πάσχα, κατά τον οποίο, οι πολίτες συνηθίζουν να τρώνε κρέας και να τσουγκρίζουν κόκκινα αυγά. Με αφορμή το πασχαλινό τραπέζι, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) εξέδωσε κανόνες για το χειρισμό των τροφίμων και ειδικά του αιγοπρόβειου κρέατος και των...
Συμβουλές για την ασφαλή κατανάλωση τροφίμων κατά τη διάρκεια του Πάσχα δίνει ο ΕΟΔΥ. Όπως τονίζει, θα πρέπει να θυμόμαστε να ακολουθούμε τους παρακάτω κανόνες κατά το χειρισμό των τροφίμων και ειδικά του αιγοπρόβειου κρέατος και των αυγών, που τις μέρες αυτές καταναλώνονται περισσότερο. Συμβουλές για το πασχαλινό τραπέζι: Τα αυγά δεν πρέπει να παραμένουν σε...
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(753)
- politismos(35)
- Βιβλία(5)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(182)
- Κινηματογράφος(36)
- Μουσική(27)
- Παράξενα(89)
- Τέχνη(10)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.