πριν από  1 Χρόνο 1 Μήνα

Tastv.gr

Τα βραστά κόκκινα αυγά έχουν την τιμητική τους τις μέρες του Πάσχα, αφού το βάψιμό τους και το τσούγκρισμά τους στο πασχαλινό τραπέζι αποτελούν κύρια στοιχεία της ελληνικής παράδοσης. Ωστόσο είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να τα συντηρήσουμε και μέχρι πότε μπορούμε να τα καταναλώσουμε. Οι συμβουλές του ΕΟΔΥ:Τα αυγά δεν πρέπει να παραμένουν σε θερμοκρασία δωματίου...

πριν από  1 Χρόνο 2 Μήνες

Seleo.gr

Ο ΕΟΔΥ να δίνει στη δημοσιότητα τις οδηγίες του για τη σωστή συντήρηση και κατανάλωση τροφίμων - ειδικά του αιγοπρόβειου κρέατος και των αυγών- που έχουν την τιμητική τους την ημέρα αυτή, όπως τα κόκκινα αυγά. Θα πρέπει να θυμόμαστε να ακολουθούμε τους παρακάτω κανόνες κατά το χειρισμό των τροφίμων και ειδικά του αιγοπρόβειου κρέατος και των αυγών, που εκείνες τις...

πριν από  1 Χρόνο 2 Μήνες

Tanea.gr

Σημαντικές οδηγίες σχετικά με την κατανάλωση του κρέατος και των βαμμένων αυγών που παραδοσιακά συνοδεύουν το πασχαλινό τραπέζι, εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Διαβάστε αναλυτικά τις οδηγίες:Bullying στο Αρσάκειο: Ξεσπά ο δικηγόρος του 15χρονου - Νέες αποκαλύψεις Τα αυγά δεν πρέπει να παραμένουν σε θερμοκρασία δωματίου περισσότερο από 2 ώρες.

πριν από  1 Χρόνο 2 Μήνες

Τα Νέα

Σημαντικές οδηγίες σχετικά με την κατανάλωση του κρέατος και των βαμμένων αυγών που παραδοσιακά συνοδεύουν το πασχαλινό τραπέζι, εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Διαβάστε αναλυτικά τις οδηγίες:Bullying στο Αρσάκειο: Ξεσπά ο δικηγόρος του 15χρονου - Νέες αποκαλύψεις Τα αυγά δεν πρέπει να παραμένουν σε θερμοκρασία δωματίου περισσότερο από 2 ώρες.

πριν από  1 Χρόνο 2 Μήνες

In.gr

Οδηγίες εξέδωσε ο ΕΟΔΥ για το πώς να συντηρήσουμε και μέχρι πότε μπορούμε να καταναλώσουμε τα κόκκινα αυγά και το κρέας του πασχαλινού τραπεζιού Σημαντικές οδηγίες σχετικά με την κατανάλωση του κρέατος και των βαμμένων αυγών που παραδοσιακά συνοδεύουν το πασχαλινό τραπέζι, εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Διαβάστε αναλυτικά τις οδηγίες: ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

πριν από  1 Χρόνο 2 Μήνες

Newsbeast.gr

Μπορεί άπαντες να προετοιμαζόμαστε για το πασχαλινό τραπέζι, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ριχτούμε με τα μούτρα το φαί, τηρώντας τους κανόνες συντήρησης των κρεάτων και των αυγών που θα έχουν την τιμητική τους. Αναλυτικά οι οδηγίες του ΕΟΔΥ:Τα αυγά δεν πρέπει να παραμένουν σε θερμοκρασία δωματίου περισσότερο από 2 ώρες. Διατηρήστε τα αυγά που έχουν βράσει...

πριν από  1 Χρόνο 2 Μήνες

Cnn.gr

Τα βραστά κόκκινα αυγά έχουν την τιμητική τους τις μέρες του Πάσχα, αφού το βάψιμό τους και το τσούγκρισμά τους στο πασχαλινό τραπέζι αποτελούν κύρια στοιχεία της ελληνικής παράδοσης. Ωστόσο είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να τα συντηρήσουμε και μέχρι πότε μπορούμε να τα καταναλώσουμε.Οι συμβουλές του ΕΟΔΥ: Τα αυγά δεν πρέπει να παραμένουν σε θερμοκρασία δωματίου...

πριν από  1 Χρόνο 2 Μήνες

Alfavita.gr

Αναλυτικά οι κανόνες του ΕΟΔΥ για το πασχαλινό τραπέζι ήμερα, Κυριακή 16 Απριλίου είναι ο εορτασμός του Πάσχα, κατά τον οποίο, οι πολίτες συνηθίζουν να τρώνε κρέας και να τσουγκρίζουν κόκκινα αυγά. Με αφορμή το πασχαλινό τραπέζι, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) εξέδωσε κανόνες για το χειρισμό των τροφίμων και ειδικά του αιγοπρόβειου κρέατος και των...

πριν από  1 Χρόνο 2 Μήνες

Συμβουλές για την ασφαλή κατανάλωση τροφίμων κατά τη διάρκεια του Πάσχα δίνει ο ΕΟΔΥ. Όπως τονίζει, θα πρέπει να θυμόμαστε να ακολουθούμε τους παρακάτω κανόνες κατά το χειρισμό των τροφίμων και ειδικά του αιγοπρόβειου κρέατος και των αυγών, που τις μέρες αυτές καταναλώνονται περισσότερο. Συμβουλές για το πασχαλινό τραπέζι: Τα αυγά δεν πρέπει να παραμένουν σε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Lifestyle
Palo presentation