Εύκολη συνταγή: Τραγανά και αφράτα αμυγδαλωτά σε 20 λεπτά
Εόκολα και νόστιμα τα αμυγδαλωτά είναι ιδανικά για τον καφέ και το τσάι σας, ειδικά όταν είναι σπιτικά. Στην Ελλάδα όταν ακούμε αμυγδαλωτά μας έρχονται δύο πράγματα στο μυαλό. Το ένα είναι τα λευκά μοσχοβολιστά βουναλάκια που φτιάχνουν σχεδόν σε όλα τα νησιά μας από ωμό μείγμα ξηρού καρπού και ζάχαρης. Και το άλλο τα φίνα, ανάλαφρα μπισκότα που όταν γεμίζονται με μαρμελάδα ή κρέμα τα λέμε εργολάβους. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για γλυκό που απολαμβάνουμε πολύ και συνηθίζουμε να το αναζητούμε στα ζαχαροπλαστεία. Ωστόσο, το να φτιάξουμε αμυγδαλωτά στο σπίτι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να φανταζόμαστε. Ούτε βέβαια είναι συνταγή που χρειάζεται ιδιαίτερα εξεζητημένα υλικά. Γι αυτό αξίζει να μπείτε στη διαδικασία με τις οδηγίες που σας δίνουμε παρακάτω. Σε λιγότερο από μία ώρα θα έχετε φρεσκότατα, αέρινα αμυγδαλωτά. Αμυγδαλωτά / Φωτογραφία: Shutterstock Αμυγδαλωτά Υλικά για 500 γρ.400 γρ. αμυγδαλόψιχα χωρίς φλούδα + 1 φλ. με φλούδα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(611)
- politismos(62)
- Βιβλία(29)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(38)
- Κινηματογράφος(26)
- Μουσική(30)
- Παράξενα(64)
- Τέχνη(36)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.