Φτιάχνουμε γαρίδες σοτέ με γουακαμόλε
Ο executive chef του ξενοδοχείου The Margi και του Krabo προτείνει αυτόν τον ανάλαφρο, πλούσιο σε γεύση καλοκαιρινό συνδυασμό: γαρίδες με βινεγκρέτ πορτοκαλιού και πλάι τους ένα κρεμώδες, δροσερό γουακαμόλε. Χρόνος: Προετοιμασία 1 ημέρα πριν και 1 ώρα για την εκτέλεση Μέτριας δυσκολίας ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) 1 κιλό καθαρισμένες γαρίδες 10 ml ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι Για το γουακαμόλε 325 γρ. αβοκάντο 90 γρ. χυμό λεμονιού 60 γρ. κόλιανδρο 50 γρ. τσίλι 1/2 ξερό κρεμμύδι αλάτι Για τη βινεγκρέτ πορτοκάλι 4 καθαρισμένα πορτοκάλια, χωρίς την εσωτερική τους μεμβράνη (τα φιλέτα τους μόνο) 1 λεμόνι, καθαρισμένο, χωρίς την εσωτερική του μεμβράνη (τα φιλέτα του μόνο) 200 ml ελαιόλαδο κόλιανδρο βασιλικό ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Για την βινεγκρέτ πορτοκάλι: Μαρινάρουμε τα υλικά, για μία μέρα, και την επομένη απομακρύνουμε τα μυρωδικά και χτυπάμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα δυνατό μίξερ. Για το γουακαμόλε: Χτυπάμε σε ένα δυνατό μίξερ όλα τα υλικά, ώστε να σχηματιστεί...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(600)
- politismos(56)
- Βιβλία(25)
- Βιντεοπαιχνίδια(5)
- Θέατρο & Χορός(21)
- Κινηματογράφος(41)
- Μουσική(26)
- Παράξενα(38)
- Τέχνη(93)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.