πριν από  3 ημέρες 1 ώρα

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο executive chef του ξενοδοχείου The Margi και του Krabo προτείνει αυτόν τον ανάλαφρο, πλούσιο σε γεύση καλοκαιρινό συνδυασμό: γαρίδες με βινεγκρέτ πορτοκαλιού και πλάι τους ένα κρεμώδες, δροσερό γουακαμόλε. Χρόνος: Προετοιμασία 1 ημέρα πριν και 1 ώρα για την εκτέλεση Μέτριας δυσκολίας ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) 1 κιλό καθαρισμένες γαρίδες 10 ml ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι Για το γουακαμόλε 325 γρ. αβοκάντο 90 γρ. χυμό λεμονιού 60 γρ. κόλιανδρο 50 γρ. τσίλι 1/2 ξερό κρεμμύδι αλάτι Για τη βινεγκρέτ πορτοκάλι 4 καθαρισμένα πορτοκάλια, χωρίς την εσωτερική τους μεμβράνη (τα φιλέτα τους μόνο) 1 λεμόνι, καθαρισμένο, χωρίς την εσωτερική του μεμβράνη (τα φιλέτα του μόνο) 200 ml ελαιόλαδο κόλιανδρο βασιλικό ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Για την βινεγκρέτ πορτοκάλι: Μαρινάρουμε τα υλικά, για μία μέρα, και την επομένη απομακρύνουμε τα μυρωδικά και χτυπάμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα δυνατό μίξερ. Για το γουακαμόλε: Χτυπάμε σε ένα δυνατό μίξερ όλα τα υλικά, ώστε να σχηματιστεί...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation