Φτιάχνουμε ντοματόρυζο με σουπιά στο μελάνι της
Ο Ηλίας Μπαλάσκας έχει ανανεώσει όμορφα το μενού της όμορφης και πολύ φιλόξενης ταβέρνας Θαλασσινός - μιας από τις πιο αγαπημένες των νοτίων προαστίων. Ανάμεσα στις σπεσιαλιτέ που χαίρεται κανείς στα τραπέζια της βρίσκονται η σουπιά σαγανάκι με ντοματίνια κονφί και φινόκιο, το χταπόδι με πουρέ γλυκοπατάτας κι αυτό το ιδιαίτερο θαλασσινό ντοματόριζο που μπορείτε κάλλιστα τώρα που διανύουμε τη Σαρακοστή (και όχι μόνο) να το φτιάξετε και στο σπίτι. Ντοματόρυζο με σουπιά στο μελάνι της Μέτριας δυσκολίας Χρόνος: 1,5 ώρα ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) Για το ντοματόρυζο 250 γρ. ρύζι arborio 5 ώριμες τομάτες, κομμένες σε κύβους 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο 5 κ.σ. ελαιόλαδο 700 ml ζωμό γαρίδας 1 κ.γ. ζάχαρη αλάτι και πιπέρι Για τις σουπιές 500 γρ. σουπιές, καθαρισμένες και κομμένες σε φέτες 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 200 ml λευκό κρασί 700 ml νερό 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο λίγο θυμάρι 1 δαφνόφυλλο το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(763)
- politismos(79)
- Βιβλία(43)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(48)
- Κινηματογράφος(69)
- Μουσική(56)
- Παράξενα(67)
- Τέχνη(153)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.