Ένα μοναδικό γαστριμαργικό ταξίδι στο νησί της Λέσβου, διοργάνωσε η Περιφέρεια Β. Αιγαίου, στην Αθήνα, στο εστιατόριο "Παπαδάκης" της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, με κορυφαία προϊόντα του νησιού. Το εξαιρετικής ποιότητας λάδι, το κορυφαίας γεύσης ούζο, οι ξακουστές παπαλίνες, τα βραβευμένα κρασιά, πρωταγωνίστησαν στο μενού που είχε δημιουργήσει μοναδικά η διεθνούς φήμης...
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(906)
- politismos(76)
- Βιβλία(7)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(151)
- Κινηματογράφος(55)
- Μουσική(49)
- Παράξενα(69)
- Τέχνη(24)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.